PALVELUT


HIUSTENLEIKKAUS

Mandalasta koko perheen hiustenleikkaukset kuuntelevalla ja rauhallisella otteella. Jatkuva kouluttautuminen mahdollistaa uusien ideoiden ja leikkaustekniikoiden hyödyntämistä asiakkaan tyyliin sopivaksi. Jokaiset hiukset ovat upeat ja parhaimmillaan ne korostavat kantajansa parhaimpia puolia. 

HIUSTEN VÄRIKÄSITTELYT

Sim Sensido -hiusvärisarja on täysin kotimaassa valmistettu monipuolinen hiusväri. Mandalasta saat yksilöllisen hiusten värjäyksen huolellisella konsultaatiolla. Yhdessä mietitään toiveidesi ja tarpeidesi kautta minkälainen väri voisi sopia sinulle parhaiten.

KASVIVÄRJÄYS

Mandalan ekokampaamopalveluihin kuuluvat hiusten kasvivärjäys sekä savivaalennukset. Kasvivärjäyksessä käytetään Ekopharman kotimaassa tuotettuja kasvivärejä. Savivaalennuksessa on käytössä Ekopharman kotimainen savisoodavaalennusaine.  

SAVIVAALENNUS

Savella vaalentaminen tarkoittaa hiuksen käsittelyä savella, soodalla ja vetyperoksidilla. Kaikki ainesosat ovat biohajoavia eivätkä kuormita luontoa huuhtoutuessaan viemäriin. 

RENTOUTTAVA PÄÄHIERONTA

Joskus mieli ja keho tarvitsevat rentoutumista ja silloin auttaa taivaallisen rentouttava Mandalan päähieronta..

Intialaisen päähieronnan kaltainen hieronta on todellinen stressipesu, joka sisältää hartioiden, käsivarsien ja pään hieronnan sekä hiusten pesun ja kuivauksen. Lisäksi virkistävä tee tai höyryävä erikoiskahvi ja lämmin viltti ♥️

HAJUSTEETON PALVELU

Tarvittaessa voimme suunnitella sinulle täysin hajusteettoman käynnin. Kotimainen Sim Sensido -hiusvärisarja on valmistettu ilman lisättyjä hajusteita, kuten myös DS -hiustenhoitotuotteet ja muotoilutuotteet. Kampaamon tilat ja tekstiilit pestään hajusteettomilla tuotteilla.